Skip to the content

iPhone X anmeldelse: Bør du købe den?

iphone x anmeldelse

 

Efter jeg har brugt den nye iPhone X i et par måneder, er jeg nu kommet frem til en konklusion. Så skal du købe den eller ej?

 

Hver gang Apple lancerer nye produkter, er det et kæmpe event. Og sådan har det altid været! Den amerikanske techgigant har været imponerende dygtige til at lancere deres seneste resultater af produktudviklingen på spektakulær vis.

 

Og d. 3. november 2017 var det iPhone X, som Apple CEO (administrerende direktør, red.) Tom Cook kunne præsentere for et spændt publikum verden over.

 

Siden har der været meget snak om netop denne iPhone. Ikke blot fordi den sprang 8 og 9 over. Men også fordi prislejet er i den høje ende for, hvad nogle vurderer er rimeligt at betaler for en smartphone. Med alle disse elementer in mente er der blot ét spørgsmål tilbage: Skal du købe den nye iPhone X eller ej? Vi giver dig vores bud på svaret i denne anmeldelse.

 

Et design i absolut topklasse

 

Selvom design ofte er subjektivt, tør jeg godt vove mig ud i denne formulering: Sjældent har jeg oplevet så pænt og veltænkt design på en smartphone. Hjørnerne er elegante, den ligger godt i hånden og på afstand ser den simpelthen bare fortrinlig ud. Altså er den helt rigtige ”Apple-følelse” eksemplificeret glimrende i iPhone X. Og med en bagside af glas får du en smartphone, føles luksuriøs at arbejde med.

 

Den nye, store skærm, som den manglende ”Home”-knap har bane vejen for, gør samtidig hele designet mere enkelt og stilrent.

 

Du mærker den luksuriøse stemning allerede i det sekund, du står med iPhone X-kassen i hånden. Et dejligt stykke designarbejder, der giver oplevelsen af at få den nye iPhone X en smule mere.  

Som afrunding på designet skal vi naturligvis have en konklusion. Og uden at lege Vild Med Dans, tager vi her en femstjernemodel i brug.

 

Design: 5 stjerner ud af 5 mulige.

 

Jeg kan uden at blinke give designet topkarakter. Det er, efter min vurdering, en af de pæneste smartphones, som vi nogensinde har set. Dog anerkender jeg, at design er subjektivt, så du skal være mere berettiget til at have en anden holdning end jeg.

 

Præsentationsvideoer fra Apple

 

Apple selv har, naturligvis, udarbejdet en lang række videoer, der giver dig bedre mulighed for at se den nye iPhone X (og den nyere iPhone XR) an på nærmere hold. Du kan se nogle af de bedste her. 

About the author

Kasper Friis

Kasper Friis

At markedsføre, bidrage med relevant indhold og fremlægge det vigtigste først er min fornemmeste opgave for Onlino.dk. Og jeg håber, du synes, jeg lykkes hermed.