Skip to the content

Viden

hvad er roaming

Hvad er roaming?

Roaming er databrug på et udenlandsk mobilnetværk. Læs mere her...

iPhone X anmeldelse

iPhone X anmeldelse: Bør du købe den?

Er den nye iPhone X pengene værd? Læs vores anmeldelse. 

Velkommen er her til vores sektion for viden. Det er her, vi løbende deler vores bedste tricks, de mest relevante nyheder og nogle vejledende og informative mobilanmeldelser. Alt sammen med det formål at klæde dig på til at vælge det rigtige bredbånd, det rigtige mobilabonnement eller den smartphone, som passer bedst til dig. Har du forslag til emner, du synes, vi skal skrive om, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Så vil vi med glæde bestræbe os på at få udarbejdet en artikel om netop det emne, som du synes, vi mangler at skrive om.

 

Et bredt udvalg af emner

 

For at gøre vores artikler så relevante som muligt for dig, skriver vi om en række forskellige ting, som vi mener er interessante. Grundlæggende har vi delt vores indlæg op i følgende kategorier, så det bliver nemmest for dig at navigere rundt og finde det, du leder efter:

 

 

Der kommer løbende kategorier til – og selvfølgelig også nye artikler.

 

Du kan både finde disse artikler ved at drible rundt på vores hjemmeside. Men vi arbejder også løbende på at få vores artikler synlige i Google, så du finder dem, når du foretager en forespørgsel på Google, som vi har svaret på. Det kan være, du søger efter, hvad roaming er, og så kommer vores artikel om roaming frem.

 

Hvor ofte skriver vi nye artikler?

 

Som udgangspunkt har vi ingen fast politik for, hvor ofte der skal komme nye artikler. Det mest korrekte svar er derfor: Så ofte, som vi har mulighed for. Der vil som minimum komme et par artikler hver måned, men i takt med vi får flere besøgende, vil vi prioritere mere og mere tid til at få skrevet nogle gode artikler til dig og vores andre brugere. Så det er absolut et af vores primære fokusområder.

 

Hyppigheden kommer tillige an på, hvad der sker i den store verden af mobil og bredbånd. Kommer der flere nye spændende lanceringer på én uge, kan det være, vi skriver mange artikler på én uge. Men er der stille i en periode, kan det være, at vores hyppighed falder tilsvarende.

 

Sådan udvælger vi vores emner

 

Vi har grundlæggende to ting, som vi vælger emner at skrive om ud fra: Data og mavefornemmelse. Lad os starte med sidstnævnte. Hvis vi føler, noget kunne være interessant at skrive om, så gør vi det. Altså hvis vi tror, at du og andre brugere vil finde det interessant. Dette har vi ikke nogen hjemmel til udover vores mavefornemmelse og kendskab til, hvilken type indhold vi tror, der virker bedst.

 

Dernæst kommer data. Og det afspejler sig i flere områder. Først og fremmest kigger vi på, hvilke emner, vi tidligere har skrevet om, som har præsteret rigtig flot: Altså hvor mange brugere har læst dem, delt dem mv. Tillige kigger vi på, hvor mange søger efter det spørgsmål, vi forsøger at besvare, på Google. Det er en nogenlunde indikator for, hvor populært et givent emne er.

 

Den måde, vi håber på at skrive flere af vores indlæg, er med udgangspunkt i en anbefaling fra DIG, kære læser. Så derfor skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har gode forslag til, hvad vi kan skrive om: Uanset om det er om bredbånd, smartphones, mobilabonnementer eller noget helt fjerde, der hører inden for vores emne.