Skip to the content

Mobilselskaber i Danmark

 

Herhjemme har vi mange forskellige mobilselskaber at vælge mellem. Og heldigvis for det! Det sikrer en god og sund konkurrence, hvilket giver os forbrugere lavere priser, bedre produkter og generelt en bedre service. Du finder omtrent 30 forskellige mobilselskaber i Danmark, og der kommer løbende nye til, samt mange bliver opkøbt også.

 

 

Dine valg

Du finder bl.a.:

 

Hver har sine fordele og ulemper. Nogle der billige, andre har mere fokus på kvalitet og ydelser inkluderet. Grundlæggende er det vigtigt, at du får valgt det rigtige mobilselskab, så du har det inkluderet i dit abonnement, du ønsker. På siden her finder du en masse generel information om mobilselskaber i Danmark. Ønsker du at læse mere om de enkelte udbydere, bør du klikke på dem for at komme ind på en underside, hvor du kan læse mere om netop disse.

 

Sammenlign de forskellige mobilselskaber

 

Og netop når det kommer til at vælge det rigtige selskab til dig, kan det være en god idé at sammenligne de forskellige fordele og ulemper. Det kan du blandt andet gøre i vores prissammenligner, hvor du får et overblik over de mange tilbud, som der findes i markedet. I vores prissammenligner har vi forsøgt at gøre det nemt, bekvemt og overskueligt at danne sig et overblik – så du hurtigt kan finde den information, du har brug for, for at træffe det helt rigtige valg, der passer til dig. Læs om vores sammenligning af mobiltelefoni her.

Hvilke mobilselskaber er de bedste? 

 

For at besvare dette spørgsmål bedst muligt har vi – på baggrund af hver selskabs anmeldelser på Trustpilot – udarbejdet et gennemsnit over, hvor gode andre kunder synes, der er. Denne rapport er fra sommeren 2019.

 

Find det billigste mobilselskab

 

Hvis du ønsker at finde den billigste mobilløsning, der stadig lever op til dine behov, får du her på siden en række tips. Du kan med fordel tage et kig i vores prissammenligner. Den holder sig konstant opdateret på de nyeste tilbud, som er mest relevante for dig. Kun ved at sammenligne kan du finde frem til det billigste abonnement, som passer til dine behov. Tjek vores feed her, og find den løsning til mobiltelefoni, der passer bedst til dig.

 

Udover at sammenligne bør du tillige tage højde for, at du ikke vælger noget unødigt inkluderet i dit mobilabonnement, som du skal betale for, men ikke bruge. Det kan være en alt for stor mængde data, fri tale, som du ikke bruger, eller nogle tjeneste og services, som du måske slet ikke ville købe og bruge alligevel.