Skip to the content

Mobilabonnement med musik og Spotify Premium

 

Hvad er livet uden fede beats? Og hvor ofte ville en fest, gåtur eller eftermiddag ikke gå i sig selv, hvis ikke den helt korrekte musik bakkede stemningen op? Heldigvis behøver du slet ikke frygte det. Få musik – navnlig Spotify – inkluderet i dit mobilabonnement. På den måde er du altid sikret den rigtige sang til det helt perfekte moment. Få et overhurtigt overblik vores prissammenligner her – og find et mobilabonnement med musik og Spotify Premium!

Dine valg

Mobilabonnement med musik og Spotify

Vidst du, at...

Få adgang til fed musik med Spotify

I Danmark er Spotify - sammen med YouTube - den mest populære tjeneste at lytte musik på. De er altid opdateret på det nyeste musik, og du finder et let overblik over de mest populære hits og playlister. Så kan du altid finde den rette sang: Til festen, til gåturen eller til at lave lektier til. 

Vælger du at få musik (fx Spotify) inkluderet i dit mobilabonnement, har du altid adgang til de fedeste hits direkte på mobil. Uanset hvilken sang du har lyst til at høre. Så hvad venter du på? 

Findes der andre musiktjenester end Spotify?

 

Selvom Spotify absolut er en af de mest populære musiktjenester, har du stadig flere muligheder. Jeg skal dog indrømme, at jeg også selv anbefaler og bruger Spotify, men seneste skud på stammen er Tidal. Det begynder flere og flere danske forbrugere at vende blikket mod. Vi er fuldstændig upartiske, men ved en hurtig søgning på ”Tidal” på Google kan vi se, at et af de øverste resultater er deres Trustpilot-anmeldelser; og de er ikke just positive. Her har de en gennemsnitlig bedømmelse på 2/5 stjerne. Her er flere ting, som folk brokker sig over: Først og fremmest den generelle kvalitet i forbindelsen og streamingen. Dernæst er flere folk utilfredse over en, efter deres overbevisning, uigennemskuelig og ugennemsigtig prismodel, hvor der lokkes med gratis prøveperiode, men efterfølgende trækkes penge alligevel. Om dette er uigennemsigtigt, kan jeg ikke udtale mig om, da jeg hverken har prøvet eller undersøgt nærmere.

 

Hvad er Tidal?

 

Det er faktisk blevet en ret stor platform. De har over 3 millioner brugere på verdensplan og over 85 millioner sange på deres platform, hvoraf omtrent 250.000 af disse er med tilhørende musikvideo. Tjenesten så dagens lys tilbage i oktober 2014 og har siden vokset stødt. Og derved er denne musiktjeneste absolut ikke så udbredt eller populær som Spotify Premium.

 

Tidals store USP, at de tilbyder lyd i høj kvalitet – såkaldt High Fidelity sound quality.

 

Gratis muligheder for at høre musik

 

Du har dog stadig flere gratis alternativer. Først og fremmest er naturligvis Spotifys gratisversion. Der er der mange, der bruger, og den fungerer også udmærket. Du er som udgangspunkt begrænset på to punkter: For det første kan du ikke fravælge reklamer. For det andet er du begrænset i, hvor mange sange du kan springe over. Kan du leve med dette, er det en fin måde at lytte til gratis musik på.

 

Tillige har du også YouTube. Her skal du dog i mange tilfælde ind manuelt og finde hver sang; selvom de også har nogle udmærkede muligheder for at oprette nogle playlists. Men her er selvfølgelig også reklamer, som kan komme både før og efter de enkelte sange. Altså findes der flere (også lovlige!) alternativer, som gør det muligt for dig at lytte gratis til musik.

 

Derfor må du vælge mobilabonnement med musik

 

Faktisk er der flere fordele i at samle det hele i én løsning. Først og fremmest gør du det mere overskueligt for dig, når du kun får en regning ét sted fra i stedet for flere forskellige steder. Det kan være rart. Tillige kan du typisk spare nogle penge, når du får det samlet et sted, fordi du opnår mængderabat. Ofte bruger teleselskaberne favorable priser til at lokke dig over for at blive kunde; selvfølgelig med den forhåbning om at du bliver kunde i mange år fremadrettet. Det er i hvert fald værd at overveje at vælge et mobilabonnement med musik – så har du altid adgang til de fedeste beats; uanset om det er til gåturen, løbeturen eller bare til at slappe af derhjemme.

Spil musik på samtlige enheder

 

Rigtig mange vælger at afspille Spotify Premium fra deres mobil. Og det er der god grund til! Den har man nemlig ofte med på farten eller liggende i lommen, mens man er ude at løbe; så har man adgang til den bedste musik til løbeturen. Men det gode ved Spotify Premium er, at du kan afspille musik på utrolig mange enheder. Det kan fx være på din tablet, din computer eller på dit SmartTV. Men det kan også være på din PlayStation, hvor du kan logge ind på Spotify og derved høre det lækreste musik, mens du gamer. Tillige har du også mulighed for at skifte og vælge sange på forskellige enheder. Hvad betyder det? Jo, det betyder, at du kan høre musik på din computer, men du kan bruge din mobil til at skifte sang med. Se dét er smart! 

 

Hvad er Spotify?

 

Hvis du ikke allerede skulle kende til denne tjeneste til musik, så får du her en kort introduktion. Spotify har sine rødder i Sverige, hvor selskabet så dagens lys tilbage i 2006. De to grundlæggere, som hed Daniel Ek og Martin Lorentzon, startede firmaet med base i den svenske hovedstad Stockholm. Tilbage i 2014 havde tjenesten over 40 millioner brugere, og det tal er kun gået én vej siden: Opad! Det er nemlig blevet en af de absolut mest populære musiktjenester i hele verden, og flere hundrede millioner har glæde af at nyde musik fra denne tjeneste. Der har tidligere været meget postyr med tjenester, som forsøgte at give gratis musik ud til brugerne: Det skyldes, at disse tjenester ikke altid var lige flinke til også at betale penge til kunsterne, hvorfor disse tabte penge. Men Spotify er altså en lovlig løsning på denne udfordring, hvor de har nogle gode aftaler med de enkelte kunstnere. Den typiske model for musikere på Spotify er, at de får et beløb pr. gang, deres sang bliver afspillet; så jo flere, der hører sangene, jo flere penge tjener de. Spotify har gjort brug af en meget klassisk forretningsmodel for digitale produkter, der er kendt i mange brancher; bl.a. i brancher som regnskab, spil på din mobiltelefon og mange andre steder. Her er nemlig en gratis version, som er utrolig åben: Det vil sige, at du møder meget få begrænsninger, selvom du ikke betaler en krone. I den gratis version fra Spotify har du stadig adgang til utrolig mange sange, men du bliver sommetider mødt med reklamer, og du er også begrænset i, hvor mange gange du kan skifte sang på din mobil. Vælger du at opgradere til Spotify Premium, forsvinder disse begrænsninger - og det er det, kombineret med deres reklameindtægter, er forretningsgrundlaget for den svenske virksomhed.

 

Vi anbefaler Spotify

 

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du finder det helt rigtige mobilabonnement - både ved at vise dig dine muligheder og give dig den nødvendige rådgivning og information. Og for rigtig mange mennesker anbefaler vi, at de får Spotify Premium inkluderet i deres abonnement. Vi har været inde på lidt af årsagerne før, men først og fremmest er det en utrolig rar tjeneste at have ved hånden, hvis man generelt lytter til musik i sin dagligdag. Prisen er fair, og du kan faktisk ofte spare en anelse ved at lade Spotify være inkluderet i dit mobilabonnement, frem for at du skulle ud og købe det separat. 

Spotify er noget, vi oplever mange af vores brugere være rigtig glade for at få inkluderet i deres mobilabonnement.

Kasper, indehaver af Onlino.dk

Vi står til rådighed

 

Som vi tidligere har været inde på, er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig frem til det bedste mobilabonnement med Spotify - eller sågar uden Spotify. Dette gør vi ved at vise dig mange muligheder og give dig en masse informationer af mere generel karakter, så du er godt klædt på til at træffe det rigtige valg. Men hvis du ikke føler, at vi har været grundige nok med at give information, og du derfor mangler svar på nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Så vil vi forsøge at hjælpe dig efter bedste evne. Og vi vil tillige optimere vores indhold, så andre som dig ikke også skal mangle svar på det spørgsmål i fremtiden også. Du kan kontakte os pr. mail eller gennem nogle af de sociale medier, fx Facebook. Svartiden afhænger lidt af, hvor travlt vi har, men du vil opleve, at vi ofte svarer inden for én arbejdsdag. Ellers kan vi opfordre til, at du klikker dig rundt på vores hjemmesider og læser noget af vores indhold. Der er ufattelig mange tusinde ord på vores hjemmeside, så der gemmer sig helt sikkert svar på dit spørgsmål et eller andet sted. Skulle du ikke være i humør til at lede så længe, er du selvfølgelig velkommen til blot at skrive til os, hvorefter vi måske kan henvise til stedet, hvor svaret på dit spørgsmål står.