Skip to the content

Mobilabonnement med Mofibo – find det her!

 

Hvad siger du til et stort udvalg af lyd- og e-bøger direkte på din mobil eller tablet? Netop dét kan du få med Mofibo. Og du kan ovenikøbet få det inkluderet i dit mobilabonnement. Vi giver dig her en række muligheder, hvor du kan få et mobilabonnement med Mofibo. Se de mange muligheder nedenfor.

Dine valg

Hvad er Mofibo?

 

Mofibo er en dansk platform for e-bøger og lydbøger. Det er, lidt populært sagt, dit eget bibliotek; men uden det fylder hele stuen. Du får nemlig adgang til flere tusinde bøger gennem en app. Og disse kan du enten læse som e-bog eller lytte til som lydbog, mens du laver alt mulig andet. En hovedrengøring af dit hjem går lidt hurtigere, hvis du lytter til en interessant bog imens. Og ligeså bliver den lange transporttid i tog eller bil også mere spiselig, hvis du lytter til en af dine absolutte yndlingsbøger imens. Det er lige præcis her, at Mofibo har sin berettigelse!

 

Tjenesten blev stiftet tilbage i 2013. Og navnet på stifteren er velkendt blandt mange danskere – og især inden for telefoni-branchen. Det er nemlig Morten Strunge, der er manden bag Mofibo. Han er kendt for en række andre selskaber – blandt andet mobilselskaberne Onfone og Plenti, som han begge har solgt for store millionbeløb. Tillige er han også med i mange andre virksomheder; fx den populære vin-tjeneste WineFamly. Det er dog ikke længere Morten Strunge, som ejer Mofibo. Der kom nemlig en handel i den trecifrede millionklasse allerede tilbage i 2016. Og køberen var svenske Storytel. Som du måske har bemærket, betød opkøbet ikke væsentlige ændringer i Mofibos forretningsmodel, og navnet står stadig, som da Morten Strunge stiftede det tilbage i 2016. Du kan læse meget mere om handlen i Berlingskes artikel her.

 

Flere årsager til mobilabonnement med Mofibo

 

Det er blevet utrolig populært, at man får inkluderet flere forskellige tjenester i sit mobilabonnement. Det kan fx – udover Mofibo – være Spotify Premium. Og der er generelt mange årsager til, at det ikke er helt dumt at overveje at få nogle af sine tjenester inkluderet i sin mobiltelefoni. For det første får du samlet flere udgifter ét sted, hvilket rent administrativt er en lettelse for dig i din styring af din privatøkonomi. Men faktisk kan det også være billigere for dig, når du får flere ting inkluderet i dit mobilabonnement. Årsagen er naturligvis, at teleselskaberne alle kæmper en bragkamp for at overvinde dig til at blive kunde – og er det Mofibo, der kan lokke dig over, tilbyder de dig det gerne. Også for tjenester som Mofibo og Spotify er der gode årsager til at lade sig inkludere i dit abonnement: De får nemlig mange nye kunder til platformen, helt uden de selv skal betale for at vinde denne kunde gennem markedsføring. Altså er det en win-win-win-situation – både for dig, for teleselskaberne og for de enkelte tjenester.

 

Stort udvalg af bøger i dit yndlingsformat

 

Det gode ved Mofibo er, at du har adgang til et stort udvalg af bøger. Det kan være krimier, biografier, romaner og meget andet. Og du slipper for besværet med at skulle forbi biblioteket og låne den. Ydermere slipper du for at skulle købe bogen, som ofte er både dyrt og besværligt. Med Mofibo kan du altid gå tilbage og læse de samme bøger igen, så fordelene ved denne tjeneste er utrolig mange sammenlignet med de klassiske metoder for bogorme.

 

Hvad fejler de ”klassiske” trykte bøger?

 

Det store fokus på lydbøger og bøger online kan få én til at tro, at der skulle være noget galt med trykte bøger. Men det er der ikke nødvendigvis. Nogle foretrækker at sidde med en fysisk bog i hånden, og det er selvfølgelig også okay. Det kan sommetider være rart og ligefrem hyggeligt. Men der er dog en række fordele – både for dig selv og for klimaet – som gør, at jeg vil opfordre dig til at købe færre trykte bøger og læse flere af dem online. Når der skal trykkes en bog, kræver det naturligvis papir. Og det er en brug af jordens ressourcer, som ikke er nødvendig, hvis man vælger at læse – eller lytte til – sine bøger gennem en applikation som Mofibo i stedet for. Papir er som udgangspunkt lavet, i hvert faldt delvist, af træ, hvorfor der skal fældes træer, før der kan produceres papir. Og i en tid, hvor flere og flere bliver opmærksomme på at spare på jordens ressourcer i kampen mod klimakrisen, er dette en knapt så klimavenlig idé. Derfor er det klimamæssige synspunkt altså noget, du bør overveje og lade inddrage i din overvejelser om, hvorvidt du skal læse trykte bøger, eller du skal læse bøger online eller lytte til dem som lydbog.

 

Noget andet er den praktiske fordel. Hvis du skal på ferie, og du ønsker at have godt med læsestof med, bliver det hurtigt en meget tung kuffert, fordi du skal pakke en hel stak romaner. Disse er ærgerlige at slæbe rundt med, og det er blot et unødigt besvær. Og hvad nu, hvis du får helt vildt meget lyst til at læse en bestemt bog, men denne har du ikke fået taget med? Alle disse udfordringer slipper du for, hvis du holder dig til at læse dine bøger på en tjeneste som Mofibo. Her har du nemlig overblik over og adgang til et stort udvalg af bøger; så længe du bare har din tablet eller smartphone med. Og det gør det altså markant nemmere og mere bekvemt. Af praktisk karakter er også besværet med afhentning af bøger, du sparer. Hvis du er vant til at drible forbi biblioteket – både for at låne og aflevere bøger – vil du opleve, hvor fantastisk det er at have adgang til stort set alle bøger gennem din tablet eller smartphone i stedet.

 

Det sidste argument er selv-sigende – det er selvfølgelig prisen. Hvis du skal købe en bog, hver gang du skal læse den, kommer du rask væk af med flere hundrede kroner blot for én bog. Når du vælger at blive kunde hos Mofibo, kan du få et beskedent beløb få adgang til flere tusinde bøger – altså en utrolig markant besparelse, hvis du normalt er typen, der læser og køber mange bøger.

 

Find det bedste mobilabonnement

 

Der findes utrolig mange valgmuligheder, når du skal vælge et mobilabonnement. Og dette er naturligvis til din fordel. På den måde er du sikret, at du kan finde en løsning, der passer til dig og løser dine behov. Men det kan også gøre det markant mere uoverskueligt at finde et mobilabonnement. Med vores prissammenligner ovenstående forsøger vi at gøre det nemmere for dig at overskue de mange forskellige muligheder - og på den måde hjælpe dig med at finde det billigste og bedste mobilabonnement. Dette gælder en række forskellige typer - fx dem med fri tale og fri data samt, selvfølgelig, også de, hvori Mofibo medfølger. Har du spørgsmål til vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger.