Skip to the content

Find mobilabonnement med fri data

 

”Du har opbrugt al din data for denne måned.” Er du også træt af disse beskeder fra dit teleselskab? Slip begrænsningerne og få et mobilabonnement med fri data. Så kan du bruge dit data, hvor du vil, hvordan du vil – og hvor meget du vil! Vi har samlet de bedste tilbud til dig lige her. Prøv gratis ✅ Nemt og hurtigt overblik ✅

Dine valg

Føl dig fri!

 

Vi har alle prøvet det. Akkurat som bankkontoen er tom i slutningen af måneden, kan din datatank også være det. Og så kommer den altid irriterende besked fra teleselskabet: ”Du har nu opbrugt al din data.” Pokkers, tænker man. Så skal man døje med langsom eller helt ikkeeksisterende forbindelse resten af måneden. Men det er der heldigvis råd for; du skal sørge for at få fri data inkluderet i dit mobilabonnement. Så slipper du helt for at opleve den hovedpine. Og du finder en række gode tilbud i vores prissammenligner; den er altid opdateret med de bedste, mest relevante pakker, som alle indeholder fri data. Det er bare at tage for sig.

 

Så snart du har et mobilabonnement med fri data, kan du bruge din smartphone helt, som du har lyst til – og på dine vilkår. Nu behøver du ikke længere vente med at tjekke Facebook, til du er hjemme, eller være offline på vej hjem i bussen. Pludselig har du fri data, som kan bruges til at sikre, du altid kan holde dig opdateret – uanset hvor du er!

 

Forkæl dig selv med fri data i hele Norden

 

Flere og flere teleselskaber giver dig nu flere muligheder end blot fri data i Danmark. Nu kan du også mange steder få det inkluderet i hele Norden. På den måde har du også data, hvis I skal på skiferie i Norge, eller du skal en weekendtur til Stockholm. Det er en stor frihed at have, når man også har data til rådighed uden for landets grænser. Og er du en, der rejser meget i Norden, vil du absolut sætte meget stor pris på at have det inkluderet i dit abonnement.

 

Er du i tvivl, hvorvidt du også har fri data i Norden, kan du ofte læse mere om dette hos de enkelte udbyders hjemmesider; her forklarer de nærmere om vilkår, samt hvad der rent faktisk er inkluderet i de enkelte pakker, de tilbyder.

 

Du kan også få fri data i udlandet

 

Eftersom der er kommet flere aftaler i stand i EU omkring dataforbrug, har du nu markant bedre muligheder for at få fri data i udlandet også; i hvert fald inden for EU’s grænser. Til dig, der rejser meget, er dette et oplagt valg. Så behøver du ikke være bekymret for at skulle modtage en ekstraregning, når du kommer hjem, fordi du har koblet dig på et udenlandsk mobilnetværk, mens du har været ude og rejse. Og det er en stor tryghed at have!

 

Uanset om det er forretningsrejse, sommerferie eller skiferie, du skal ud på, er det skønt at kunne bruge sin telefon, som du vil, også selvom du er i udlandet. Tillige er priserne på udenlandsdata på et rimeligt niveau; blandt andet grundet aftaler indgået i EU om netop brug af data på tværs af landegrænser inden for Unionen. Og det kommer til fordel for privatforbrugere som du og jeg!

 

Er fri data = ubegrænset data?

 

Dette kommer nok bag på mange: Men fri data er faktisk ikke ensbetydende med ubegrænset data. De fleste teleselskaber har en såkaldt ”fair use”-policy, som betyder at der er sat en rimelig grænse for, hvad der må fortolkes som fri data. I mange tilfælde er dette omtrent 1.000 gb. om måneden; hvilket er rigtig, rigtig meget data – jeg har aldrig hørt om en privatperson bruge så meget data på sin smartphone. Og er du en, der gør det, hører jeg meget gerne fra dig for at skrive en historie om det; for dét er imponerende!

mobilabonnement fri data forbrug

Vidste du, at...

Danskerne bruger 3,3 gb. data!

Det følger af en analyse fra Energistyrelsen tilbage i 2015, at hver dansker i gennemsnit bruger 3,3 gb. data på sin smartphone. Det er en stigning på hele 71% sammenlignet med 2014. 

I dag, hvor vi tæller år 2019, er dette tal sandsynligvis steget markant, eftersom flere og flere bruger smartphones - og vi bruger vores telefoner til mere og mere. 

Har du overhovedet brug for fri data?

 

Vi kan vel alle blive enige om, at det er dumt at betale for noget, man ikke bruger. Og akkurat det samme gør sig gældende for et mobilabonnement med fri data; der er ingen grund til at betale for det, hvis ikke du absolut har behov for fri data. Og her kan jeg bare sige, at det er meget få danskere, som reelt har behov for fri data. Her gør du klogt i at undersøge, om du er en af dem, før du vælger at mobilabonnement med fri data.

 

En nem måde at finde ud af dit databehov på er ved at undersøge, hvor meget du tidl. har brugt. Dette kan du typisk finde svaret på ved at kontakte din nuværende udbyder og bede dem oplyse dig om, hvor meget data du har brugt i denne måned, og hvor meget du har brugt i sidste måned. Det giver dig en udmærket idé om, hvor meget data du typisk bruger. Viser det sig, at du fx kun bruger 6 gb. data i gennemsnit, er det spild af penge for dig at erhverve et mobilabonnement med fri data; så kan du lige så godt tage et med 10 gb. data, hvis målet er, at du skal finde det billigste.

 

Den seneste udvikling

 

Den teknologiske udvikling betyder mange ting for samfundet. Os forbrugere får markant flere muligheder. Og virksomhederne kæmper en tæt konkurrence for at tilbyde os det bedste produkt – hvilket giver os flere muligheder, bedre produkter og lavere priser. Netop denne udvikling har vi også set, når det kommer til at tilbyde fri data. For bare et par år siden var det markant dyrere med fri data, og det var der ikke særlig mange danskere, der havde inkluderet i deres abonnement. I dag er det anderledes. Her er det ikke markant mere omkostningsfuldt at købe fri data – og det lokker også mange flere til at gøre det, selvom de ikke har brug for det. De gør det måske blot for at være på den sikre side.

 

For fremtiden tror jeg også, vi kommer til at få markant flere muligheder og lavere priser. Især på data – og måske endnu mere specifikt på data i udlandet inden for EU’s grænser. Dette har virkelig været et fokusområde fra EU de seneste år for at understøtte det frie marked og den frie bevægelighed; dette er databrug på tværs af landegrænser nærmest en forudsætning for kan operere optimalt

 

Prøv vores prissammenligner

 

Har du fået lyst til et mobilabonnement med fri data? I så fald behøver du ikke kigge længere. Scroll helt op og prøv vores prisrobot. Den holder sig opdateret hver evig eneste dag med de bedste tilbud fra de allerbedste teleselskaber i Danmark. Og ved du hvad, det bedste er? Det er helt gratis for dig at bruge vores prissammenligner. Så det er bare med at give den et forsøg. Ydermere gør den det nemt og overskueligt for dig at danne et overblik over de mange tilbud, der findes i markedet.

 

Vi håber, du kan bruge den – og vi ønsker dig held og lykke i jagten på det bedste (og billigste?) mobilabonnement. Vi er glade for at kunne hjælpe.