Skip to the content

Kontakt

Alle henvendelser er velkomne

 

Hos Onlino er vores formål at klæde dig bedre på med relevant viden inden for mobiltelefoni og bredbånd. Og derfor prøver vi løbende at besvare dine spørgsmål i vores indhold, som du finder her på vores hjemmeside. Men skulle det ske, at vi ikke er kommet omkring netop dit spørgsmål, skal du være hjertens velkommen til at sende det ind til os. Så vil vi ikke bare besvare det for dig, men vi vil også udarbejde et stykke indhold, der besvarer spørgsmålet, så andre brugere også kan få gavn af vores svar. Du beholdes selvfølgelig fuldstændig anonym.

 

Du kan skrive til os på mail@onlino.dk

 

Vi arbejder løbende på at få skrevet nye artikler, og her vil vi inddrage analyser – altså hvad vi kan se, folk søger efter – samt de spørgsmål vi får ind. Disse to ting danner grundlaget for det, vi vil skrive om under ”Viden”. Tøv derfor ikke med at sende dine spørgsmål ind. Vi bliver super glade hver evig eneste gang, vi får en henvendelse – og det samme gør mange af vores andre brugere, som derved også kan blive endnu klogere og træffe bedre, mere velovervejede valg. Det er slet ikke en skidt idé.

 

Bliv klogere på Onlino.dk

 

Hvis du ønsker at læse mere om os, kan du besøge vores informationsside om Onlino.dk. Her sætter vi flere ord på, hvad der er vores mål med denne hjemmeside – og du får lidt indsigt i holdet bag Onlino.dk også. Det vil også være os, der besvarer dine henvendelser.

 

Hvor hurtigt svarer vi?


Vi kan ikke garantere en svartid inden for et givent tidsrum. Men vi vil bestræbe os på at vende tilbage på dine spørgsmål hurtigst muligt. Du vil formentlig opleve, at vi typisk vil vende hurtigt tilbage allerede inden for 1-2 hverdage. Men der kan dog være andre tidspunkter, hvor vi oplever en ekstraordinær travlhed, hvorfor du, desværre, må afvente dit svar i lidt længere tid.  

Nyeste indlæg