Skip to the content

Sammenlign løsninger til bredbånd

Vil du finde det bedste og billigste bredbånd for dig? Det hele starter her i vores prissammenligner. Den holder sig hele tiden opdateret med de bedste tilbud fra de mest anbefalelsesværdige selskaber i Danmark. Find det bredbånd, der passer bedst til dig, lige her!

Hvor mange Mbit skal du bruge?

At vælge mængden af Mbit (download og upload) er ret afgørende for, at du får den rette løsning. Her giver vi dig et par tips, som du kan tage udgangspunkt i for at vælge rigtigt. 

Et hurtigt overblik...

10 Mbit

 • Begrænset internet-forbrug
 • Ingen krævende computerspil
 • Du bor alene
 • Ingen streaming af musik, serier eller film

50 Mbit

 • Flere personer i hjemmet
 • Begrænset streaming af film, serier og musik
 • Ikke oplagt til hjemmearbejde
 • Begrænsede muligeder for online spil

100 Mbit

 • En hel familie i huset
 • Velegnet til normalt hjemmearbejde
 • Mulighed for streaming af musik, film og serier
 • Muligt at spille online spil

300 Mbit

 • Stort internetforbrug
 • Mange personer på internettet
 • Krævende hjemmearbejde og online spil
 • Flere enheder streamer musik, serier og film på samme tid

500 Mbit

 • Stort internetbehov i en stor husstand
 • Behov for krævende aktiviteter på samme tid
 • Mulighed for krævende hjemmearbejde
 • Online spil og streaming på samme tid
billig bredbånd

Find det billigste bredbånd

At gennemskue de mange priser på bredbånd kan være en uoverkommelig opgave. Men heldigvis har vi gjort det nemmere for dig. I vores sammenligner her er det nemt for dig at få et overblik over samtlige bredbånd-priser. Det er helt gratis at bruge vores sammenligner, og vi har forsøgt at fremhæve det absolut vigtigste information, der gør det nemmere for dig at træffe den rigtige beslutning. 

Vi har samlet stort set alle typer af bredbånd, der er relevante at kigge på, mens du bor i Danmark. Og har du spørgsmål til at vælge det rigtige, skal du være hjertens velkommen til at tage kontakt til os, hvorefter vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig videre. 

Test hastigheden på dit bredbånd

 

Kan du ikke helt beslutte dig for, om du synes, at jeres bredbånd i forvejen er hurtigt nok? I så fald findes der en nem løsning på jeres problem: I kan vælge at teste jeres nuværende forbindelse. Og faktisk kræver det ikke, at I får en tekniker ud i jeres hus eller foretager andre besværlige foranstaltninger. Det kan I faktisk gøre hjemmefra. Du kan prøve vores hastighedstest her. Den giver dig et hurtigt overblik over, hvor hurtigt jeres bredbånd her: Det vil sige upload, download og andre relevante nøgletal, som kan klæde dig på til bedre at træffe en beslutning om, hvorvidt I bør skifte eller ej.

 

Vores test er super hurtig at bruge, og du kan tillige benytte den på samtlige enheder – altså kan du teste på både din computer, tablet og smartphone. Har du oplevet udfordringer med langsom forbindelse, og viser testen tillige, at du har et langsomt internet, kan du med fordel overveje at lede efter et alternativ, som sikrer dig en hurtigere og mere stabil forbindelse.

 

Sikr din fleksibilitet med mobilt bredbånd

 

Naturligvis skal vi også nå at runde mobilt bredbånd. Denne løsning er baseret på SIM-kort, som du fx kan indsætte i din router og derved sikre internet i hele hjemmet. Men det kan også bruges ved andre lejligheder; eksempelvis til at sætte i din iPad, så du har adgang til internettet uden at være på wifi. Det gode ved en mobil løsning er, at den er enormt fleksibel. Skal du et par dage i sommerhus, er det nemt at tage sin router og SIM-kort med – og så skal man blot sætte sin router i stikkontakten, hvorefter man igen er på internettet. Se dét er både smart og bekvemt!

 

Hvad er forskellen på bredbånd og mobilt bredbånd?

 

Her er nogle misforståelser, som mange folk desværre bærer rundt på. Grundlæggende set er forskellen, at bredbånd er et stik i din bolig; altså noget, som du får installeret hjemme hos dig. Det mobile bredbånd dog er en løsning, hvor du med et dataabonnement gennem et SIM-kort kan koble dig på en router og derved have internetforbindelse – næsten uanset hvor du er. Bredbånd er derved en mere stationær løsning, mens mobilt bredbånd er mere fleksibel og kræver mindre fastsatte rammer.

 

Hvad der passer bedst til dig, kommer derfor an på jeres krav om fleksibilitet og/eller stabilitet. I mange tilfælde vil et mobilt bredbånd være en sikker løsning, fordi du har mulighed for at transportere det rundt. Men skal I kun bruge jeres internet i jeres hjem, er det helt sikkert også relevant at overveje en stabil og hurtig forbindelse gennem en helt almindelige bredbåndsløsning.

 

Find den rigtige løsning ved at sammenligne

 

På markedet for bredbånd finder du en masse forskellige løsninger. Og de kan være svære at overskue. Hvor hurtig en forbindelse skal man bruge? Og hvad er egentlig en fair pris at betale? Dette er der kun én måde at finde svar på: Ved at sammenligne forskellige løsninger. Netop det har vi gjort muligt i vores sammenligner, som løbende præsenterer dig for de bedste tilbud, vi kan finde. Vores sammenligner opdateres hver evig eneste dag, så du altid er sikret nye, opdaterede og relevante tilbud at vælge mellem. Har du spørgsmål til, hvad der er den rigtige løsning for dig, kan du enten finde svar her på siden, hvor vi har forsøgt at besvare de fleste spørgsmål. Men tillige skal du også være hjertens velkommen til at kontakte os; vi vil nemlig gerne hjælpe dig, hvis du skriver ind til os.

 

Noget af de vigtigste: Vælg en god router

 

Det er ikke kun din løsning, som kan have indvirkning på, hvor hurtig og stabil din internetforbindelse er. Det kan også nemt være din router. Med en god router sikrer du dig, at den formidler en stærk og stabil forbindelse, som dine enheder kan koble sig op på. Faktisk kan det være en fordel at vælge en router af en vis kvalitet og ikke blot tage det billigste valg. Det kan betyde helt enormt meget for din tilfredshed med jeres løsning i hjemmet. Skal du ud og vælge en ny router, vil jeg anbefale dig at spørge eksperter til råds; det kan fx være dem, som du finder inde i den butik, du overvejer at handle i. De kan ofte være behjælpelige med gode råd, så du træffer det bedste valg. Men det kan også være, at din udbyder har en anbefalet router – eller de ovenikøbet kan give dig en router af høj kvalitet med i pakken, når du vælger at tilegne dig en bredbåndsløsning fra dem. Dette er helt sikkert værd at undersøge.

 

Saml dit TV, bredbånd og andre abonnementer

 

De fleste udbydere tilbyder mere end bare én løsning. Mange tilbyder også TV, mobilabonnementer eller adgang til tjenester som Netflix og Spotify. Og faktisk kan det være en fordel for dig, hvis du vælger at samle flere af dine abonnementer hos én udbyder. Det kan både spare dig penge, men det kan også gøre det væsentlig nemmere for dig at administrere de regninger, du får, når du har det hele samlet ét sted. At det kan blive billigere skyldes flere ting. Først og fremmest fordi at den enkelte udbyder ønsker at lokke dig til som kunde ved at give dig flere fordele. Men også på grund af det kendte trick, når man handler ind: mængderabat.

 

Det kan være individuelt, hvilke typer af abonnementer, der giver mening at samlet ét sted. Generelt kan man dog sige, at man ofte bør overveje at undersøge mulighederne med at få samlet flere ting hos én udbyder, da det kan åbne op for flere fordele; både for jer rent økonomisk, men også når det kommer til at skulle administrere husholdningsbudgettet.